Hushållsavfall. Foto: Monica Malmberg

Hushållsavfall

För att minska risken att avfall hamnar på fel ställe finns ett krav på att alla hushåll ska ha avfallshämtning. Det innebär att man som fastighetsägare i Karlshamn, Olofström och Sölvesborgs kommun ska lämna hushållsavfall till Västblekinge Miljö AB.

Vad är hushållsavfall?

Hushållsavfall är i princip det som du normalt stoppar i soppåsen i din bostad. Exempel på hushållsavfall är matrester, förpackningar och blöjor. Det räknas som hushållsavfall även om det inte uppkommer i en bostad utan till exempel en förskola eller personalkök på ett företag.

Hämtning av hushållsavfall

Västblekinge Miljö AB har ansvar för hämtning av hushållsavfall i Karlshamn, Olofström och Sölvesborgs kommuner. Har du frågor om hämtning av ditt hushållsavfall ska du kontakta Västblekinge Miljö AB.

Gå direkt till:

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2013-01-07 Ansvarig: Andreas Jezek
Miljöförbundet Blekinge Väst | 294 80 Sölvesborg | Besöksadress: Klostergatan 1 | Ansvarig utgivare: Förbundschef Johanna Randsalu
Tel: 0456-81 60 00 (Sölvesborgs kommuns huvudväxel. Telefontider: 09.00-15.00) | Fax: 0456-194 56 | E-post: miljokontoret@miljovast.se