Jobba hos oss

Här hittar du våra lediga tjänster. Du söker dem via Offentliga jobb.

Livsmedelsinspektör

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör, har livsmedelsutbildning på högskolenivå eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

I arbetet som livsmedelsinspektör ingår inspektioner och revisioner på livsmedelsverksamheter såsom bland annat restauranger, pizzerior, storkök, mottagningskök, grossister, butiker och tillverkare. Du handlägger inkomna anmälningar om registrering samt utreder inkomna klagomål. I rollen arbetar du med rådgivning och information till företag och kommuninvånare beträffande främst livsmedelshantering. Även kontroll av fartyg i internationell trafik som anlöper våra hamnar kommer ingå i tjänsten. Kontroll enligt tobakslagstiftning, alkohollagstiftning och av receptfria läkemedel kan bli aktuellt som en mindre del av tjänsten.

Länk till annonsen på Platsbanken Länk till annan webbplats.. På Platsbanken finns också länk till ansökan, som görs på Offentliga jobb. Ansök senast 19 mars!

Miljö- och hälsoskyddsinspektör med inriktning mot miljöskyddstillsyn

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som miljöinspektör, men även annan arbetslivserfarenhet inom miljöområdet är meriterande.

Du kommer att arbeta i vår miljöskyddsavdelning med tillsyn av miljöfarliga verksamheter. Arbetet innebär handläggning, inspektioner, rådgivning och beslutsfattande i ärenden. Som inspektör genomför du och utvecklar en tillsyn som ger önskad effekt så att lagstiftningens syfte uppnås. Du arbetar både självständigt och i grupp med dina kollegor. I rollen ingår även dagliga kontakter med privatpersoner, företag och kommunala förvaltningar som behöver information, vägledning och hjälp med att tolka relevant lagstiftning.

Länk till annonsen på Platsbanken Länk till annan webbplats.. På Platsbanken finns också länk till ansökan, som görs på Offentliga jobb. Ansök senast 16 april!

Senast uppdaterad:

Om miljöförbundet