Blanketter och e-tjänster

Miljöförbundet hanterar ansökningar och prövningar av många olika slag. I menyn till höger finns miljöförbundets blanketter och e-tjänster sorterade utifrån olika ärendetyper. Vi kommer efterhand att ta fram e-tjänster för fler ärendetyper.

Om blanketterna

Blanketterna går att fyll i på datorn. Skriv sen ut blanketten på en skrivare, underteckna den och skicka in den med vanlig post alternativt scanna in den och skicka filen med e-post. Det går också bra att skriva ut och fylla i blanketten för hand.

Om du saknar utskrivningsmöjligheter, kontakta oss så skickar vi en blankett till dig.

Om e-tjänsterna

De flesta e-tjänsterna kräver att man identifierar sig med BandID. I nuläget finns e-tjänster för värmepump, medelstor förbränningsanläggning, kompostering av matavfall, anmälan om matförgiftning och vissa dispenser för kärlavfall.

Behandling av personuppgifter

Miljöförbundet Blekinge Väst, sparar och behandlar personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Från 25 maj 2018 görs behandlingen enligt EU:s dataskyddsförordning (även kallad GDPR) och enligt Sveriges dataskyddslag.

När du fyller i någon av våra blanketter och skickar den till oss, kommer vi att behandla de personuppgifter du lämnat. Samma sak gäller när du lämnar personuppgifter i någon av e-tjänsterna.

Du kan alltid vända dig till Miljöförbundet eller vårt dataskyddsombud Kommunalförbundet Sydarkivera för att ställa frågor eller få hjälp att ta tillvara dina rättigheter.

Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter och om dina rättigheter som registrerad, samt kontaktuppgifter, hittar du på sidan Behandling av personuppgifter.

Senast uppdaterad: